Юхим Конопля: "Коли з трибун кричать: "Десна, Десна!", - це додає сил"

2220 02.08 2019   23:32
Фото - "Десна"

Перед матчем з "Ворсклою" прес-служба "Десни" поспілкувалася із захисником Юхимом Коноплею.

– Який настрій у команді, та чого Ви очікуєте від гри з "Ворсклою"?

– Гра у будь-якому випадку буде важкою, налаштовуємося так само, як й на інших суперників. Немає ніяких особливих чи слабких команд – у Прем’єр-Лізі грають найсильніші. Але, думаю, все буде у порядку.

– "Десна" з 1993 року не вигравала у "Ворскли". Чи вдасться перервати цю невдалу серію?

– Давненько… Але, думаю, усе можливо. Чому ні?

– На матчі першого туру зі "Львовом" на трибунах стадіону імені Гагаріна було багато вболівальників. Чи очікуєте таку саму підтримку на матчі з полтавчанами й чи важлива, у принципі, підтримка для футболістів?

– Підтримка дуже важлива. Так само як й тактика на гру. Адже коли закінчуються сили, вболівальники можуть їх додати: навіть коли здається, що нема де взяти енергію, коли скандують твоє прізвище чи просто кричать: "Десна, Десна!", – це додає сил. Нам дуже приємно, коли на матчі приходить багато вболівальників. Чим більше людей буде дивитися нашу гру – тим краще.

– Разом з "Ворсклою" у Чернігів приїхав воротар Дмитро Різник, який разом з Вами став чемпіоном світу U-20. Чи спілкуєтеся?

Читайте также: Ефим Конопля: "Связка Конопля-Коноплянка в сборной Украины - это было бы сильно"

– Так, іноді спілкуємося, списуємося з Дімою. Він точно лідер дублюючого складу "Ворскли". Сподіваюся, найближчим часом його підпустять до основного складу.

Популярные новости