Ігор Циганик: "Якщо "Дніпро-1" вийде в єврокубки, то саме ця команда повинна приймати участь в турнірі"

2891 30.07 2019   17:47
Официальный сайт "Днепра-1"

Відомий вітчизняний журналіст Ігор Циганик у своїй авторській програмі "Циганик Live" прокоментував перспективи новачка УПЛ "Дніпра-1" щодо можливості представляти Україну в єврокубках вже у наступному сезоні, якщо команда Дмитра Михайленка посяде прохідне місце.

- Наскільки мені відомо, по регламенту УЄФА команда може претендувати на участь в єврокубках, якщо пройшло три роки з моменту її заснування. У СК "Дніпро-1" наприкінці сезону буде якраз три роки. Тому я не бачу причин, які б завадили цьому клубу боротися за єврокубки. Якщо "Дніпро-1" вийде в єврокубки, то саме ця команда повинна приймати участь в єврокубках.

Минулого року, коли команда грала у півфіналі Кубка України, були розмови про те, що дніпряни не зможуть грати у єврокубках, тому що клубу ще немає трьох років. Зараз, на даному етапі, коли завершиться сезон в УПЛ, дніпрянам вже буде три роки з часу заснування клубу. У дніпрян нема проблем з тим, щоб грати у єврокубках, - сказав Циганик.

Читайте также: Юрій Береза: "Юридично "Дніпро-1" існує менше трьох років, тому зараз не стоїть завдання виходу в єврокубки"

Зазначимо, що це твердження розбігається з позицією президента "Дніпра-1" Юрія Берези, який заявив наступне:



"Юридично наш клуб існує менше, ніж три роки, тому зараз не стоїть завдання виходу в єврокубки, а головне — подивитися на себе в Прем’єр-лізі, звикнути до неї і набратися досвіду".

Популярные новости