Богдан Блавацький: "Десна" і "Львів" - приблизно рівні команди"

1672 29.07 2019   14:02
Фото - Денис Руденко, Footboom

Підготовку до старту сезону 2019/2020 років професійний футбольний клуб "Львів" завершив ранковим тренуванням у Винниках та передсезонною фотосесією на "Арені Львів".

Попереду у "синьо-золотих левів" – прем’єрна гра чемпіонату України з чернігівською "Десною". 30 липня о 19:00 на стадіоні ім. Ю. Гагаріна команда Богдана Блавацького проведе свій перший офіційний матч у новому сезоні.

Наставник "Львова" розраховує у виїзному поєдинку з "сіверянами" на 18 футболістів і вважає, що на прихильників футболу чекає протистояння двох рівних колективів:

"Зрозуміло, що склади "Львова" і "Десни" змінилися з моменту останньої зустрічі команд навесні, але ми чудово розуміємо, якому супернику будемо протистояти. Вважаю, що наші команди є приблизно рівними. У певних ігрових компонентах у нас є перевага, а в чомусь солідніше виглядає "Десна". Думаю, що гра буде дуже непростою. Але я задоволений тим фактом, що хлопці продовжують прогресувати, а у колективі панує хороша атмосфера після перемог в останніх контрольних матчах", - приводить слова Блавацького клубна прес-служба.

Нагадуємо, на матчі 1-го туру чемпіонату УПЛ "Десна" – "Львів" працюватиме бригада арбітрів на чолі з Денисом Шурманом з Київської області.

Читайте также: Богдан Блавацький: "Перевірили свої сили на фоні серйозного опонента"
Популярные новости