Олександр Філіппов: "На кожного суперника налаштовуємося максимально"

2595 28.07 2019   10:59
Фото - FootBoom

Форвард "Десни" Олександр Філіппов в коментарі прес-службі клубу розповів, як команда підготувалася до нового сезону, чи буде матч зі "Львовом" (30 липня, початок – о 19:00) принциповим та про важливість підтримки вболівальників.

– Як пройшла підготовка до чемпіонату та чи "влилися" у команду новачки?

– Підготовка пройшла добре. Працювали на непоганий полях, у гарних умовах. Тому, думаю, тільки чемпіонат покаже як ми підготувалися. А стосовно новачків, думаю, все гарно. Хлопці – молодці. Показали себе з гарного боку й у тренувальному процесі, й у іграх. Тому, можна сказати, що "влилися" у колектив безболісно.

– Попереду новий сезон. З яким настроєм підходить до нього команда та що будете вважати позитивним результатом за підсумками 2019/20 футбольного року?

– Підходимо у бойовому, гарному настрої. Все ж таки початок чемпіонату, починаємо двома домашніми матчами, тому хочеться досягти максимальних завдань, зокрема плануємо потрапити у першу шістку. Але будемо рухатися від матчу до матчу, прагнути перемогти у кожній грі, а вже потім дивитися на турнірну таблицю.

– "Львів" у минулому сезоні не пустив "Десну" у першу шістку. Наскільки принциповим у зв’язку з цим буде матч першого туру?

Читайте также: Товариський матч. "Енергетик-БГУ" (Білорусь) – "Десна" 2:3. Прорвало

– Не думаю, що принциповим. На кожного суперника, будь то "Динамо", "Львів" чи "Шахтар", налаштовуємося максимально. Головне – почати з перемоги на рідному стадіоні. Й думаю, в нас все вийде.

– За рахунок чого можна перемогти?

– За рахунок бажання, підтримки вболівальників, характеру, бійцівських якостей, й, звісно, майстерності.

– Що б Ви побажали вболівальникам, за кілька днів до початку нового чемпіонату?

– Приходити, завжди, у будь-яких ситуаціях (будь то поразка чи перемога) підтримувати нашу команду, адже ми граємо саме для вас. Нам потрібна ваша підтримка. Приходьте на домашні матчі, за можливістю – приїжджайте на гостьові. Будемо раді максимальный кількості вболівальників.

Популярные новости