"Львів" вирушає до Польщі: з Алваро та Бруно у складі

1385 24.07 2019   09:59
Официальный сайт "Львова"

"Львів" у своїй підготовці до старту сезону-2019/20 виходить на фінішну пряму, інформує прес-служба клубу. Після перемоги у контрольному матчі у Луцьку над "Волинню" (2:1) команда Богдана Блавацького отримала дводенний відпочинок для відновлення сил.

У понеділок, 22 липня, зранку "синьо-золоті" працювали у тренажерній залі, а ввечері відточували технічні та тактичні навички на футбольному полі. Тренувальна сесія львів’ян включала у себе серії з контролем м’яча, ігрове заняття 9х9, удари по воротах та двосторонню гру.

У вівторок "Львів" провів ранкове тренування, в якому взяли участь - Алваро, який через пошкодження пропускав останній спаринг команди у Луцьку, і Бруно, який продовжує готуватися до нового чемпіонату у складі львівського колективу.

Зазначимо, що у середу, 24 липня, зранку, команда автобусом вирушить до польського містечка Седльце, де ввечері проведе передігрове тренування, а 25 липня зіграє товариський матч з ізраїльською "Бней-Єгудою", що стане останнім спарингом для "синьо-золотих" на другому тренувальному зборі.

Читайте также: "Львів" проведе спаринг з ізраїльською командою "Бней-Єгуда"

Популярные новости