"Львів" повернувся до роботи: окремо працюють Сабіно, Мартан та Пернамбуко

1626 05.07 2019   15:44
Официальный сайт "Львова"

Після двох вихідних днів "Львів" повернувся до роботи і розпочав другий двотижневий навчально-тренувальний збір перед сезоном-2019/2020, інформує прес-служба клубу.

У п’ятницю зранку команда Богдана Блавацького зібралася на базі у Винниках, пройшла медогляд та провела перше тренування другого підготовчого збору "синьо-золотих" до нового сезону. Після короткої бігової розминки у занятті львівського колективу превалювала робота з м’ячем: передачі на короткі та середні відстані, прискорення з завершеннями, а також ігрові серії "9 на 9".

До тренувального процесу команди врешті долучився захисник Олександр Насонов, який відновлюється після травми, отриманої у травні у виїзній грі минулого сезону із київським "Динамо", та працює індивідуально під керівництвом клубного лікаря. Окремо від основної групи поки працюють Сабіно, Мартан та Пернамбуко, сьогодні бразильці займалися у тренажерній залі. Як і на попередньому зборі, у розташуванні головної команди присутні виконавці з дублюючого складу – півзахисники Максим Хімчак і Дмитро Пентелейчук, воротар Орест Костик та захисник Максим Брама.

Прийдешні дні "Львів" проводитиме у режимі дворазових тренувальних сесій. Нагадаємо, на другому тренувальному зборі у "Львова" заплановані спаринги з "Оболонню-Бровар" (14 липня, Червоноград) та луцькою "Волинню" (19 липня, Добротвір).

Читайте также: Мартан: "Це правда, інтерес до мене є, але нехай "Львів" цим опікується"
Популярные новости