Юхим Конопля: "За рахунок конкуренції я й зможу стати сильнішим"

1493 29.06 2019   11:29
ФИФА

Новачок "Десни" Юхим Конопля в коментарі прес-службі клубу розповів, чому вирішив переїхати у Чернігів та чого чекає від дебюту в УПЛ.

– Поділіться першими враженнями від підписання контракту з "Десною": чому обрали саме наш клуб та чи вже відомо під яким номером будете виступати?

– З номером ще не визначився: поки що не знаю які вільні, а які зайняті. "Десна" мені здалася доволі гарною командою, з гарним тренером, який дивиться на гру по-сучасному, пропагує більш атакуючий футбол. Деякі команди в Україні люблять просто закритися, десь знайти свій момент та "заштовхати" м’яч у ворота… У "синьо-білих" інший стиль, тому мій вибір й пав на "Десну".

– Чи вже встигли психологічно та фізично відійти від Чемпіонату світу?

– Так. Емоції вже зникли. Час готуватися до нового сезону: боротися та виборювати собі місце в основі.

– Ви ще не грали в УПЛ. Чого очікуєте від дебюту?

– Не знаю… Треба дійти до цього, а там подивимося.

– Ви переважно граєте на позиції правого захисника. На цьому місці виступає кращий бомбардир та капітан "Десни" Денис Фаворов. Чи не боїтеся конкуренції, та чи була вже розмова з головним тренером: де саме він Вас бачить?

– Розмови ще не було. Але це добре, що на моїй позиції є дуже сильний гравець. За рахунок цієї конкуренції я й зможу стати сильнішим.

Читайте также: Офіційно: Юхим Конопля - гравець "Десни"

– В неділю, 30 червня, Україна святкує День молоді. Ви – яскравий представник молодого покоління. Щоб Ви побажали молодим українцям?

– Дивитися у майбутнє, змінювати свій менталітет, не дивитися на погані приклади. На щастя, в нас є й гарні приклади. Рухатися тільки уперед: прагнути, намагатися й все вийде.

Популярные новости