Александр Москаленко: "Мета проста - повернення "Арсеналу" в Прем'єр-лігу"

1120 28.06 2019   17:25

Генеральний директор "Арсеналу" в інтерв'ю клубній прес-службі підбив підсумки минулого сезону, розповів про підготовку та відповів на інші нагальні питання.

- Як оціните минулий сезон для "Арсеналу"?

- Минулий сезон можна розділити на три частини. Перша вийшла невдалою, у другій частині було перезавантаження, а далі була третя частина - хороша кінцівка чемпіонату, де ми виграли досить багато матчів, посіли друге місце у другій "шістці" за кількістю набраних очок і грали з великим бажанням. Звичайно, неприємно, що ми вилетіли. Упевнений, що якби цей колектив йшов по турнірній дистанції зі старту чемпіонату, ми б не боролися за виживання.

- Ви залишилися задоволені роботою Ігоря Леонова?

- Вважаю, що запрошення Леонова - правильне рішення. Нехай воно і було дещо запізнілим. Я дуже задоволений його роботою, роботою його тренерського штабу. Все, що від нього залежало, він робив. Ігор Іванович розгорнув результати команди в УПЛ в іншу сторону, повернув нам позитивні емоції. Його роботу оцінюю зі знаком "плюс".

- Які тепер плани у "Арсеналу"?

- Я - амбітна людина, наш тренерський штаб також сповнений амбіцій. Ми зіграли в Прем'єр-лізі, оцінили рівень, зрозуміли, які допустили помилки, але багато чому навчилися. На жаль, ми вчимося на своїх помилках, але це теж досвід. Так, ми зробили крок назад, але я впевнений, що ми потім зробимо два кроки вперед.

- Якою буде комплектація команди цього літа?

- Ми провели нараду з тренерським штабом, підвели підсумки, поставили перед собою цілі. Зрозуміло, що у нас буде велика ротація, багато гравців покинуть наш клуб. Але при цьому ми вже зараз активно ведемо роботу над комплектацією складу, запрошуємо футболістів. Ми будемо намагатися робити ставку на сплав молодості та досвіду. Мікст, який буде доповнювати один одного.

- Як буде проходити літня підготовка команди?

- У нас є чудова тренувальна база в Щасливому, де команда має все необхідне для роботи і відновлення. До старту чемпіонату рівно місяць, тренувальний процес починається з сьогоднішнього дня. У тренерського штабу є план, згідно якого будемо працювати. Плануємо провести 4-5 спарингів.

- Де "каноніри" будуть проводить домашні матчі в Першій лізі?

- У нас є затишний стадіон в Щасливому "Арсенал-Арена", сертифікований УАФ для матчів Першої ліги. Будемо приймати своїх суперників тут.

- Яку мету ставить керівництво "Арсеналу" перед тренерським штабом і командою на майбутній сезон?

- Мета проста - повернення в Прем'єр-лігу.

Популярные новости