Перші потенційні новобранці "Ворскли", ймовірно, прибудуть на тренувальний збір до Туреччини

1465 25.06 2019   21:55
АиФ-Украина

Усе зовсім по-новому нині в тренувальному таборі головної "Ворскли". Аеробіка на дворі і робота в тренажерному залі – на почин, далі планове заняття на полі. Свіжоспечений помічник головного тренера ворсклян Віталій Шпанюк, який зараз відповідає за фізичну підготовку хлопців, хоча й вимогливий, та, як зазначають самі футболісти, справедливий. У подальшому ця робота обов’язково послугує на користь результатові. Про це пише прес-служба "Ворскли".

Як можна побачити за світлин, уже приєдналися до команди легіонери: бразилець Артур, ганець Якубу та малієць Кане, якого позавчора партнери по команді вітали з 19-м Днем народження. Як уже анонсувалося раніше, шанс проявити себе в роботі з головною командою отримали і найкращі з молодіжного складу. Зокрема, Різник, Тарадуда, Биков, Мельничук, Білий та Козиренко.

В основу заняття, яке, на превелику радість для всіх, супроводжував легкий вітерець, ліг теніс-бол, що завжди сприяє встановленню в колективі чудового настрою. І він знадобиться команді перед поїздкою на літній тренувальний збір до Туреччини, куди, ймовірно, прибудуть на оглядини і перші потенційні новобранці "Ворскли".

Читайте также: Офіційно: Сандро Кобахідзе залишив "Ворсклу" та перейшов до "Дніпра-1"

Популярные новости