Дублюючий склад "Львова" очолив Андрій Ханас

2963 23.06 2019   11:59
Официальный сайт "Львова"

Новим головним тренером дублюючого складу "Львова" став Андрій Ханас, який змінив на цій посаді Романа Гданського, інформує прес-служба клубу.

20 червня гендиректор ПФК "Львів" Андрій Паньків представив Андрія Петровича колективу та висловив сподівання, що призначення 34-річного спеціаліста стане новим етапом у житті команди U-21, від якої очікують успіхів у прийдешніх баталіях чемпіонату України та підготовки гравців для головної команди.

У п’ятницю, 21 червня, Андрій Ханас провів перше тренування з дублюючим складом "синьо-золотих", а вже наступного дня ознайомився з можливостями футболістів у двосторонній грі на стадіоні СКА. Наразі під керівництвом тренера працюють 14 польових гравці та два воротаря. Максим Хімчак, Дмитро Пентелейчук, Орест Костик та Максим Брама тренуються з головною командою, ще кілька виконавців знаходяться на перегляді у дублі львівського клубу.

На першому тренувальному зборі у "Львова" (U-21) запланована контрольна гра із "Енергетиком", що відбудеться 29 червня об 11:00 у Добротворі. Про суперників у наступних спарингах "містян" під час підготовки до старту сезону-2019/2020 буде повідомлено пізніше.

Читайте также: Богдан Сарнавський: "Нам сказали, що "Львів" усі етапи підготовки проведе в Винниках"
Популярные новости