Андрій Богданов: "Чорноморцю" не буде легко проти "Десни"

1691 28.05 2019   12:38
Фото - Денис Руденко, Footboom

Напередодні останньої битви сезону, яка пройде у Одесі, журналіст офіційного сайту "Десни" розмовляв з півзахисником клубу Андрієм Богдановим: про матч з "Арсеналом", настрій та досягнення мети.

– У матчі з "Арсеналом" Ви були одним з кращих та забили переможний гол. "Арсенал" – одна з Ваших колишніх команд. Наскільки ця гра була принциповою саме для Вас?

– Так, була принциповою. Це, можна сказати, моя рідна команда. Хоча лише за назвою. Всі ті, хто були раніше в "Арсеналі" – їх вже давно немає, але за назвою, для мене це був принциповий суперник.

– Який настрій у команді, та чи допомогла перемога у психологічному плані?

– Ми хотіли виграти вдома при своїх вболівальниках. Зараз настрій нормальний. Готуємося до гри у Одесі. Буде складна гра, але ми хочемо завершити сезон на мажорній ноті – здобути перемогу.

– За рахунок чого можна перемогти "Чорноморець", який має грати з надмотивацією?

– У нас теж є своя мотивація. Ми хочемо виграти так званий "кубок Престижу". Впевнений, одеситам не буде легко проти нас.

– Чи реально, на Ваш погляд, зайняти у підсумку 7 місце та виграти "кубок Престижу"? Й наскільки це принципово: стати саме сьомими?

– Все реально. "Олімпіку" теж потрібні очки у матчі з "Ворсклою". Вони будуть робити все, а нам потрібно виграти у Одесі.

Читайте также: Андрій Богданов: "Хотілося поборотися за путівку в Лігу Європи"

Популярные новости