Максим Татаренко: "Хочу покликати усіх вболівальників на останній домашній матч "Десни" в сезоні"

1567 24.05 2019   16:11

У матчі з полтавською "Ворсклою" вперше до заявки основної команди "Десни" потрапив вихованець чернігівського футболу, 20-річний воротар Максим Татаренко. Після гри журналіст офіційного сайту чернігівського клубу розпитав Максима про враження від історичного для нього протистояння, про двобій з "Арсеналом-Київ" та про уболівальників…

– У зустрічі з "Ворсклою" ти вперше потрапив до заявки в матчі УПЛ. Що відчував? Й чи відрізняються відчуття від перегляду футболу з лави запасних, з переглядом з трибуни стадіону?

– Якщо чесно, враження позитивні. Але дуже шкода, що програли матч. Враження різняться. У Прем’єр-Лізі більше швидкості на футбольному полі…

– Чого у підсумку не вистачило для перемоги, чи хоча б нічиєї?

– Фарту.

– У суботу основа "Десни" грає з "Арсеналом-Київ". "Десна" U-21 у цей же день приймає вдома "Маріуполь". Чи відомо у якому матчі ти зіграєш? Й чи реально, на твою думку, досягти двох перемог за один день?

– Не знаю де буду грати. Але, думаю, можна переграти й "Арсенал-Київ", й дубль "Маріуполя". Ми спробуємо це зробити.

– На грі з "Ворсклою" у вівторок було не надто багато уболівальників. Наступний матч буде у вихідні. Щоб ти сказав тим, хто ходить на матчі "Десни", напередодні двобою з "Арсеналом-Київ"?

– Залишився останній домашній матч. Хочу покликати усіх вболівальників на стадіон, підтримати команду. Нам дуже потрібна ваша підтримка!

Читайте также: Судейские назначения на 31-й тур Премьер-лиги и телепрограмма

Популярные новости