Ігор Бєланов: "Побував з Павелком в УЄФА, бачив, яке там сьогодні ставлення до України"

3128 24.05 2019   13:17
Официальный сайт ФФУ

Володар "Золотого м’яча", співголова Комітету професіонального футболу Української асоціації футболу (УАФ) Ігор Бєланов у коментарі прес-службі УАФ (в минулому - ФФУ) розповів про роботу ХХІІ Конгресу асоціації, що проходив у Запоріжжі.

- Для мене це запрошення є дуже важливим. Вважаю це демонстрацією великої поваги до ветеранів футболу. Я був дуже радий бачити палаючі очі присутніх. Ці люди дійсно сьогодні працюють заради розвитку українського футболу, дитячого футболу. Вони шанують історію спорту, а також прагнуть до європейських стандартів і постійного розвитку.

Щоб нам не говорили й не розповідали поганого про асоціацію, сьогодні тут проводиться велика робота. І я особисто дуже вдячний Андрію Павелку та його команді за той високий рівень, який вони демонструють, за їхній внесок і за їхнє ставлення до футболу. Це дуже важливо, повірте, я кажу про це з душею.

Ми ж хочемо вийти на рівень УЄФА? Знаєте, я людина з досвідом і бачив учорашній день, знаю, як тут було раніше. І ті реформи, проекти, глобальний розвиток футбольної інфраструктури по всій країні, які ми бачимо сьогодні, — це серйозний прогрес. А зміна назви — для мене це нова європейська сторінка розвитку українського футболу. Я дуже радий.

Читайте также: ФФУ сменит название и поддержит внедрение VAR

Хочу додати, що я побував разом з Андрієм Павелком в УЄФА, бачив, яке там сьогодні ставлення до України з боку інших країн. Про це багато хто не знає. Але я можу сказати, що зараз ми потрапили до доброзичливої сім’ї, яка готова підтримувати нашу асоціацію у всіх починаннях і поточній роботі, — резюмував Бєланов.

Популярные новости