Дмитро Башлай: "Є найбільш важливе завдання - залишитися в УПЛ"

1230 23.05 2019   13:59
Официальный сайт "Арсенала-Киев"

Захисник "Арсенала-Київ" Дмитро Башлай в коментарі прес-службі клубу поділився враженнями від гри з "Олімпіком" (1:1), та розповів про підготовку до поєдинку з "Десною".

- Для тебе протистояння з "Олімпіком" було принциповим, якщо згадати, що ти захищав кольори цієї донецької команди раніше?

- Я б не сказав, що для мене цей матч був принциповим. Цей період був давно, зараз є найбільш важливе завдання - залишитися в УПЛ. Всі думки були тільки про це.

- Після фінального свистка залишилося розчарування?

- Так звісно. Коли суперник залишився в меншості, ми закрили їх на своїй половині, у нас була достатня кількість моментів, але, на жаль, удача відвернулася від нас, як і в останніх матчах. Нічого страшного, якщо будемо намагатися так само працювати, то повернемо фортуну.

- Другий домашній матч поспіль "Арсенал" отримує чисельну перевагу, але реалізувати її не виходить. Чого не вистачало в атаці крім удачі?

- Тут не можна сказати, що нам чогось не вистачає в атаці. Суперник закривається в своїй штрафній, грає глибоко в обороні і захищається всією командою. Зламати таку оборону непросто, практично немає вільних зон, можливості контратакувати.

- Наздогнати "Олімпік" залишаються лише математичні шанси? Думаємо тепер тільки про "Чорноморці"?

Читайте также: УПЛ: 30-й тур чемпіонату України - цікаві числа та факти

- Завжди потрібно дивитися на свою гру і не думати про конкурентів. Все в наших руках.

- В останніх двох турах "Арсеналу" доведеться з'їздити до Чернігова і прийняти вдома "Карпати". Як ти оцінюєш календар матчів на фініші?

- З цими командами ми вже грали, знаємо їх прекрасно. Будемо боротися. Ми обігравали ці команди, тому постараємося повторити той успіх, налаштовуємося серйозно.

- У травні доводиться грати по два матчі на тиждень. Сили ще є?

- Звичайно, вже важкувато, але в будь-якому випадку, в такий момент потрібно включати свої морально-вольові якості і виходити на поле з максимальною самовіддачею. Як, в принципі, ми і робимо.

- Як проводиш свій вихідний?

- Відпочиваю з сім'єю, гуляємо по парку.

Популярные новости