Ігор Циганик: "Керівництво "Шахтаря" не дуже задоволене роботою Фонсеки"

2947 21.05 2019   22:42

Ведучий програми "ПроФутбол" Ігор Циганик в ефірі програми "ЦиганикLive" розповів про те, що керівництво "Шахтаря" не зовсім влаштовує работа Паулу Фонсеки. Зокрема, керівники клубу незадоволені тим, що наставник повільно вводить до складу команди бразильців, які нещодавно прийшли до клубу.

"Я не можу сказати, що є певний конфлікт у "Шахтарі", але ситуація достатньо непроста. У "Шахтаря" є свої приорітети, позиція і план. Модель Луческу: брати молодих бразильців, світити їх і потім продавати у Європу за великі гроші. Це поки що не працює у Фонсеки. Він покладається на тих гравців, які робили результат: Тайсон, Марлос, Алан Патрік. Фонсека дуже важко вводить до складу молодих футболістів. І постійної довіри у нього до молоді немає. А клуб вимагає, щоб ці футболісти, за яких заплатили великі гроші, були важливими персонажами у грі команди. І потроху витісняли лідерів.

В цій історії ситуація дуже напружена. Погляд клубу один, а погляд Фонсеки — зовсім інший. Я вже неодноразово говорив, що Фонсеці дадуть ще раз зіграти у Лізі Чемпіонів. Але в останніх інтерв’ю було видно, що Фонсека не бачить свого перспективного майбутнього у "Шахтарі". Агентом тренера "гірників" є Жорже Мендеш, який є досить відомим, і який зараз пропрацьовує варіанти закордоном. Як тільки з’явиться серйозна пропозиція, то, думаю, що Фонсека попросить "Шахтар" відпустити його", - сказав Циганик.

Читайте также: Ігор Циганик – про чемпіонство "Шахтаря", туманне майбутнє Хацкевича в "Динамо" та "Львів", який виставили на продаж

Популярные новости