"Карпати" розпочали підготовку до матчу з "Чорноморцем": без Папа Гуйє та Сандохадзе

1516 20.05 2019   21:48
Официальный сайт "Карпат"

"Карпати" розпочали підготовку до зустрічі з "Чорноморцем", інформує прес-служба клубу. Тренерський штаб розділив команду на групи: для футболістів, що грали з "Десною", тренування носило відновлювальний характер, інші ж – отримали повне навантаження.

Ранкове тренування понеділка в карпатівців розпочалося із приємної події – команда дружньо привітала Андрія Буська, який сьогодні святкує свій 22-й день народження. Зважаючи на таку подію, "зелено-білі" влаштували символічний коридор, засипавши іменинника вітальними стусанами.

Сьогодні, 20 травня, гравці спершу займались із тренером з фізпідготовки Павлом Сіренком, після чого перейшли до роботи із Фабрі Гонсалесом та Пабло Вільяром, з якими відпрацьовували позиційні розташування.

Щодо новин зі стану команди, то у "Карпат" знову є низка кадрових втрат. На тренуванні був відсутній Папа Гуйє, якого вимушено замінили у матчі з "Десною". За індивідуальною програмою продовжує займатись Ніка Сандохадзе. Через дисциплінарні покарання, не зіграють з "Чорноморцем" Крістіан Понде та Карім Йода. А от Олексій Гуцуляк вже відновився після ушкодження та, як і решта футболістів, готується до виїзного поєдинку в Одесі.

Читайте также: Турнір "Кубок Словаччини". Україна (U-18) - Чехія (U-18) 2:0. Слово за львів'янами

Додамо, що матч із одеситами відбудеться у вівторок, 21 травня, на стадіоні "Чорноморець". Початок о 17:00.

Популярные новости