Володимир Шаран: "Це наша найгірша гра у сезоні, соромно перед уболівальниками"

1367 19.05 2019   18:24
shakhtar.com

Головний тренер "Олександрії" Володимир Шаран прокоментував поразку від "Львова" (0:1).

"В таких ситуаціях завжди тренер бере на себе відповідальність, як і я брав перед цим. В цей раз не можу взяти на себе відповідальність, тому що ви самі самі все бачили, це не футбол. Думаю, у нас з "Зорею" буде найгірша гра в сезоні. А поки що, беручи до уваги три матчі попереду, це найгірша гра. Просто немає слів, що можна сказати про цю зустріч.

Зараз я не буду шукати причини, всі розуміють, що хтось вибуває на якийсь термін, відразу ж це наочно видно по грі. Молодим ще, може, зарано, а гравці, які вибули, вони б, звичайно, посилили сьогоднішню гру. Але потрібно доводити в кожному матчі. Розумію, що з "Шахтарем" ми зіграли пристойно, хоча я незадоволений діями в атаці взагалі, якщо команда знаходиться на третьому місці і хоче чогось досягти. З "Шахтарем" потрібно грати, як в домашньому матчі хоча б.

А сьогодні у мене немає слів. Думав перед грою навпаки не навантажувати футболістів психологічно, ми говорили на теорії, що суперник дуже серйозний. Але я побачив, що пів команди боялися грати в футбол. Ми не говорили грати абияк, в один дотик. Навпаки говорили грати в пас, відкриватися, але ніхто не відкривається, все бояться м'яча. Це мене здивувало.

Мені соромно перед уболівальниками, перед усіма, хто дивився матч. Тому сьогодні все заїжджають на базу, а завтра поїздом на Маріуполь, подивимося, як вони там зіграють. Бабогло пропустить матч через дискваліфікацію, ще 7 на картках, інші не встигнуть відновитися. Я не кричав, у мене немає сил кричати. Нехай відпочивають, відновлюються, а завтра ввечері в Маріуполь. Так не досягають своєї мети, програючи 0:1. Не побачив, що хлопці хочуть забити гол. Потрібно їх трохи розворушити", - сказав Шаран в ефірі каналу "Футбол 1/2".

Читайте также: Владимир Шаран: "Если пробьемся в Лигу Европы, можем играть в Полтаве или Одессе. Львов - в приоритете"

Популярные новости