Олександр Андрієвський: "Після матчу підійшов Сілас і зізнався, що фолу не було"

1478 11.05 2019   20:59
Фото - Денис Руденко, FootBoom

Півзахисник "Динамо" Олександр Андрієвський прокоментував прес-службі домашній матч з "Зорею" і штрафний удар, після якого луганчани зрівняли рахунок:

- З огляду на ті моменти, які у нас були, ми повинні були забивати більше. А так отримали сумнівний штрафний на останніх хвилинах. Крім того, в одному з моментів рукою явно зіграв Євген Чеберко - це пенальті. Що тут скажеш ... В нашу користь такі моменти не свистять. Таке суддівство вирішує результат матчів, це неприємно.

- Ви не порушували правила в моменті, коли був призначений штрафний, з якого "Зоря" зрівняла рахунок?

- Я вам більше скажу: Сілас сам зізнався, що там порушення не було. Звичайно, він не сказав про це судді, оскільки знав, що сам буде бити, а після матчу підійшов до нас і зізнався, що фолу не було.

- Хороші моменти були у Русина, Циганкова, інших футболістів. Не пощастило чи здорово зіграв воротар "Зорі" Микита Шевченко?

- Думаю, і те, і інше, по гарячих слідах мені складно сказати.

- Останнім часом Олександр Хацкевич довіряє вам все частіше і частіше, як можете оцінити власну форму?

- Звичайно, легше, коли граєш, але перш за все, потрібно показувати результат і те, що заслуговуєш грати в стартовому складі. Звичайно, я дуже радий, що зараз граю.

- "Динамо" остаточно втратило шанси на чемпіонство, за що тепер будете грати?

- У нас в кожній грі стоїть завдання перемагати, ми повинні виходити на поле і грати за емблему на футболці, для наших уболівальників. Мотивація завжди залишається на високому рівні, коли ти граєш за такий великий клуб, як "Динамо" Київ, я б сказав, вона позамежна. Потрібно перемагати в кожному матчі, незалежно від турнірного становища або шансів на чемпіонство.

- Чи вас порадувало, що в робочий день на матч прийшло 18 тисяч уболівальників?

- Так, було дуже приємно побачити стільки людей на трибунах, але для того, щоб вони і далі приходили на стадіон, потрібно показувати хороший результат.

- Останнім часом багато футболістів не грає через травми - Соль, Бесєдін, Дуелунд, тепер ще Буяльський і Кадар...

- Що я можу сказати... я не знаю, чому так відбувається.

Популярные новости