Євген Морозенко: "Перемога в Чернігові назрівала, тому що граємо ми непогано"

2140 11.05 2019   14:16
Фото - Михаил Козелко, FootBoom

Півзахисник "Чорноморця" Євген Морозенко в коментарі прес-службі "Арсенала-Київ" поділився очікуваннями від матчу 28-го туру між цими командами.

- Ваша команда зробила неймовірний камбек в минулому турі в Чернігові. За рахунок чого вдалося взяти три очки?

- В першу чергу, ця перемога назрівала, тому як граємо ми непогано, але результату не було. Проявили характер, як і в попередніх матчах, не втратили віру в свої сили і добилися позитивного результату. Заміни вдало спрацювали, хлопці добре увійшли в гру. Все в комплексі допомогло нам перемогти.

- Настрій у колективі покращився після такої перемоги?

- Безумовно, атмосфера стала краще, ми розслабилися трохи. Але наше становище в турнірній таблиці не дозволяє відчувати себе вільно. Продовжуємо працювати!

- Дублем відзначився ісландець Вільхамссон. Як ви прийняли його в колективі?

- Він молодець, тренується, старається. Всі хлопці до нього добре ставляться, підбадьорюють, підказують. Все, що потрібно, легіонер отримує в нашій команді. Він адаптувався і забиває вже у другому матчі поспіль.

- "Чорноморець" приїде до Києва в статусі найгіршої команди ліги. Цей факт тисне на команду психологічно?

- Всю другу частину чемпіонату наша команда йде в хвості турнірної таблиці. Звичайно, психологічно це не дуже приємно. Але в цілому, у нас бойовий настрій, ми всі хочемо домогтися позитивного результату боротьби за виживання, віримо в свої сили і думаємо, що зможемо виконати завдання.

Читайте также: "Черноморец" готовится к матчу с "Арсеналом-Киев" (Видео)

- Хто найнебезпечніший в складі "Арсеналу-Київ"?

- Тренер поставив "Арсеналу" командну гру, складно виділити когось одного. Кожен виконує свою роботу на полі.

- Чекаєш, що в Києві команду підтримають фанати?

- Ми завжди відчуваємо підтримку своїх фанатів і розуміємо, що вони вимагають від нас більшого. Завжди чуємо їх голос, їх обурення після матчів, у нас є з ними контакт. Намагаємося не розчаровувати їх, віддаємо всі сили на полі, і точно не граємо, опустивши руки.

- Як думаєш, який футбол буде в неділю?

- Нічия в цьому матчі нікого не влаштує, тим більше нас. Буде безкомпромісна боротьба, добротний футбол з великою кількістю моментів. Упевнений, глядачі побачать голи в цьому матчі.

Популярные новости