Сергій Вакуленко: "Взимку в нас ніхто не вірив, а сьогодні ми лідери другої "шістки" за набраними очками"

1614 04.05 2019   13:31
Арсенал-Киев

Капітан "Арсеналу" Сергій Вакуленко напередодні найважливішого матчу проти "Карпат" у Львові в рамках 27-го туру УПЛ, розповів офіційному сайту "канонірів" про своє самопочуття, командні настрої і оцінив силу суперника.

- Ти пропустив попередній матч проти "Десни" через пошкодження. Як себе почуваєш зараз?

- Все добре, повернувся в загальну групу. Готуюся до матчу проти "Карпат" нарівні з усіма, сподіваюся, проблем не буде.

- З яким настроєм команда готується до матчу у Львові?

- З хорошим настроєм, у нас в колективі завжди хороша атмосфера. Навіть після поразки від "Олімпіка" не було пригніченності. Ми реально оцінюємо свої сили. Були різні матчі у нас, десь не вистачало удачі, як в грі з донеччанами, десь фортуна повертається до нас обличчям. Всі суперники приблизно одного рівня, тому ми розуміли, що опускати рук не варто, потрібно виправляти помилки і рухатися своїм шляхом. Що ми і зробили.

- У турнірній таблиці ти більше дивишся на "Чорноморець" або в сторону "Карпат" і "Олімпіка"?

- Ми дивимося в обидві сторони. Хочеться, звичайно, більше дивитися вперед, наздоганяти донеччан і львів'ян, але ми не забуваємо і озиратися назад. У будь-якому випадку, в першу чергу важливо залишити позаду "Чорноморець", тому що це позиція прямого вильоту в першу лігу. Але ми налаштовуємося на те, щоб вирішити задачу збереження прописки в еліті без перехідних матчів. Важко буде це зробити, але немає нічого неможливого. Ще взимку в нас зовсім ніхто не вірив, а сьогодні ми лідери другої "шістки" за набраними очками на другому етапі сезону.

- З якими думками "Арсенал" відправився до Львова?

- "Карпати" завжди добре грають удома. Я грав там у складі "Маріуполя" і "Олімпіка", кожен матч в столиці Галичини давався дуже важко моїм командам. Упевнений, і завтра нам буде непросто. У них сильна команда, достатньо кваліфікованих гравців. Плюс хороша підтримка вболівальників. Важливо набрати очки у Львові, щоб не підпустити до себе "Чорноморець" перед очним матчем в наступному турі.

- Хто найнебезпечніший в складі "Карпат"?

- Мар'ян Швед, хоча він не грав з "Олімпіком" в попередньому турі через травму. Він забив вже 14 голів, проводить відмінний сезон, не дарма його контракт викупив "Селтік". Небезпечний гравець, дуже впевнений у собі, розкутий на поле.

Читайте также: Вдохновение для Мораеса, перерождение "Олимпика" и другие интриги 27-го тура УПЛ

Популярные новости