Чижов і Шехіч повернулися до загальної групи "Ворскли"

1166 01.05 2019   20:10
Фото - Ворскла

Вихідні для футболістів основи "Ворскли" промайнули швидко, і від учора вони стали до роботи, готуючись до виїзного матчу 27-го туру з "Олімпіком", повідомляє прес-служба клубу.

Учорашнє заняття мало більш втягуючий характер, і тривало лише годину, а ось сьогодні хлопці попітніли по-чесному, відпрацювавши годину та ще сорок хвилин передбаченого планом. Багато хто лишився на полі допрацьовувати індивідуально. Така практика останнім часом стала звичною для ворсклян, і це не може не тішити.

Сьогодні свій 19-й День народження святкує ганський легіонер "біло-зелених" Наджееб Якубу (забив важливий гол у матчі дублерів у ворота "Шахтаря" в минулому турі, - прим.). Його та ще В’ячеслава Шарпара, який днями став татом дівчинки Адріани, партнери по команді привітали гучними оплесками.

А далі була робота. Тренер із фізичної підготовки Володимир Деуль сьогодні був як ніколи вигадливим, і дав шанс кожному не просто пострибати через бар’єри, але й сенсі бонусу дав по блину від штанги. Коли відпускали його в кінці дистанції, то навіть усмішка з’являлася на обличчі, і назад бігти вже було ну зовсім просто. Кажуть же, що все в порівнянні пізнається.

Віталій Владиславович, він же наставник команди, багато пояснював, і стільки ж вимагав. Дехто на свою адресу навіть міцне слівце почув, що, в принципі, від Косовського почуєш не так вже й часто. Але тут все просто: якщо претендуєш, то маєш відповідати вимогам.

Читайте также: 26-й тур УПЛ мовою чисел та фактів

Лазарет команди порожній. Повернулися до строю Чижов, і Шехіч. Обидва працювали на рівні з усіма.

Грою у футбол на півполя завершили заняття, і потяглися до кромки поля хто за водою, а хто за чаєм.

Популярные новости