"Десна" - "Карпати": післяматчева прес-конференція Фабрі Гонсалеса

2317 14.04 2019   19:59
Фото - Денис Руденко, FootBoom

Головний тренер "Карпат" Фабрі Гонсалес на післяматчевій прес-конференції оцінив гру команди в матчі 24-го туру чемпіонату України з "Десною" (1:2), інформує прес-служба клубу.

– Я вже втомлений від поразок. Втомлений від того, що ми не змогли пройти далі у Кубку України, втомлений від цієї поразки. Справа не в тому, що суперник показав якусь надзвичайну гру, але ми могли здобути перемогу у цьому матчі. Принаймні не мали програвати. У першому таймі ми дали шанс супернику, якого виявилося достатньо: ми давали супернику можливість контратакувати – чим "Десна" й користалася. Це призвело до першого голу. Завдяки Шведу ми змогли зрівняти рахунок. У першому таймі у нас було ще кілька моментів, але ми не змогли ними скористатися. Якщо казати про пенальті, то там момент сумнівний. Але, знову ж, ми не мали програвати сьогодні.

– Сьогодні матч обслуговувала суто жіноча бригада арбітрів. Чи задоволені Ви їх роботою?

– Життя воно таке – є чоловіки, є жінки. Ми всі – людські створіння. З повагою відношуся до арбітрів-жінок. Можу сказати, що арбітри: що чоловіки, що жінки, до сьогодні нам не допомагали.

– Наприкінці матчу, коли Онгла отримав "жовту" картку, здалося, що Ваш гравець іронічно зреагував на цю картку…

Читайте также: Фабрі Гонсалес: "Матч на Кубок став для мене холодним душем, тому ми трішки змінили склад"

– Я думаю, що у цьому моменті все просто. Потрібно було просто показати картку й все.

– "Карпати" вдало попрацювали взимку на трансферному ринку. Чи бачите Ви перспективу у молодих українських хлопцях та чи зможуть вони у найближчі роки зіграти у європейських чемпіонатах, зокрема, у Іспанії?

– Імен я казати не буду. Не хочу нікого окремо відзначати. У "Карпат" є хороша обойма футболістів, що лише доводить те, що ми змогли продати багатьох футболістів. Ми працюємо з молодими футболістами. З того моменту як я очолив команду, дебютувало вже немало молодих футболістів: Харжевський, Слива… Є ще чимало молодих гравців, які можуть дебютувати. Тому постає питання: чому ж "Карпати" й надалі не можуть продавати футболістів?..

– Якщо Швед влітку залишить команду, це буде втрата для "Карпат"?

– Я думаю, що втрата Шведа – буде відчутною втратою, яку треба буде заповнювати, адже він один з кращих бомбардирів українського чемпіонату.

– Стадіон у Чернігові носить ім’я першого у світі космонавта Юрія Гагаріна. Нещодавно був день космонавтики. Чи знають на Вашій Батьківщині щось про першого космонавта Юрія Гагаріна?

– Я знаю дещо про історію Чернігова. Читав, бачив місто. Знаю, що це місто старовинне, що у певній історичний епосі воно було важливіше за Київ. Більше ж не знаю що сказати.

Читайте также: Фабрі Гонсалес: "Ми перервали смугу невдач у домашніх стінах – це дуже важливо"

Популярные новости