Сергій Воронін: "Для нас матч з "Олександрією" буде, як ще один фінал"

1304 13.04 2019   11:31
Официальный сайт "Львова"

Захисник "Львова" Сергій Воронін в інтерв’ю прес-службі клубу розповів про завершення співпраці з Юрієм Бакаловим, атмосферу у команді після двох поразок та майбутній матч чемпіонату України з "Олександрією" (13 квітня, початок – о 14:00).

Про завершення співпраці з Юрієм Бакаловим

- Юрій Михайлович подякував усім хлопцям. Сказав, що життя на цьому не закінчується, що віддав цій команді все, що міг. Тепер буде стежити за матчами "Львова" і до самого кінця за нас переживати. Сказав, що потрібно грати на максимумі в кожній грі, щоб наприкінці сезону домогтися якомога кращого результату для клубу.

Про майбутній матч з "Олександрією"

- Очікую хорошої гри і, найголовніше – перемоги. Що стосується суперника, то прекрасно знаємо, як вони грають. "Олександрія" – дуже непоступлива і зіграна команда. Думаю, буде хороший бій на футбольному полі. Тим більше, що прохідних ігор в першій "шістці" немає. Для нас цей матч буде, як ще один фінал.

Про попередні зустрічі у поточному сезоні

- Матчі з "Олександрією" запам’яталися напруженням, боротьбою на кожному клаптику поля. Що в першій, що в другій наших зустрічах мали перевагу, вигравали 2:0. Але вдома не змогли її втримати. А в гостях вже були більш зібраними і домоглися перемоги.

Читайте также: Илья Близнюк: "Поражение от "Шахтера" существенно усложнит задачу для команды Юрия Вернидуба"

Про атмосферу у команді після двох поразок

- Нікому не подобається програвати, це створює певний психологічний тиск на команду. Але це футбол, це життя. Потрібно вміти тримати удар. Важливо, щоб був командний дух. Тоді команда обов’язково переламає ту несприятливу ситуацію, що складається на цей момент.

Про підтримку вболівальників

- Хочу подякувати вболівальникам, відчувалася їхня підтримка в кубковому протистоянні з "Зорею". На жаль, на грі з "Маріуполем" їх було значно менше. Хотів би попросити наших прихильників, щоб вони прийшли і підтримали нас у такий непростий період. Нам дуже потрібен 12-й гравець на матчі з "Олександрією".

Популярные новости