Олег Саленко: "Останнім часом чемпіонат України мене тільки засмучує"

740 03.04 2019   11:15
Фото - fcdynamo.kiev.ua

Экс-форвард киевского "Динамо" Олег Саленко в комментарии 1927.kiev.ua рассказал, чего ожидает от матча 23-го тура чемпионата Украины "Заря" - "Динамо", который состоится сегодня (начало – в 18:30).

— Гра буде не дуже цікавою. Думаю, "Динамо", виграє. Звісно, "Зоря" буде намагатися щось протиставити киянам, але в них гра зараз не дуже йде. Останнім часом чемпіонат України мене тільки засмучує. Матчі нецікаві, трибуни майже пусті. Коли грало моє покоління, вболівальники ходили на "Динамо" - не важливо, вдома чи на виїзді грала команда. Важливо, щоб хлопці так грали, щоб саме на їхню гру люди йшли. Це повернути буде дуже важко, але потрібно з чогось починати. Якщо команда демонструє хорошого рівня гру - люди підуть на футбол, не зважаючи на ситуацію в країні. Тим більше, квитки зараз дуже дешеві.

— Микола Морозюк говорив недавно, що не хоче повертатися в УПЛ, бо тут нецікаво грати...

— Я теж пограв в чемпіонаті Туреччині. Чесно кажучи, там мені було нецікаво грати. В кожного своя думка. Звісно, в турецькому чемпіонаті більше платять і вболівальники завжди заповнюють стадіон. Це підкуповує.

— Чому у "Динамо" не спрацював "бразильський вектор"?

— Нам потрібно розвивати свій вектор. Коли в команді грають кілька бразильців - їм простіше. По одному бразильським новачкам важко "вписатися" в колектив. Потрібно виховувати своїх талановитих хлопців. Такі є, і їх немало.

Читайте также: "Заря" - "Динамо": прогноз Александра Поклонского
Популярные новости