Олександр Рябоконь: "Змагатися з "Чорноморцем", "Карпатами" й "Ворсклою" теж престижно"

865 02.04 2019   10:31

Головний тренер чернігівської "Десни" Олександр Рябоконь прокоментував початок другої частини сезону УПЛ, де його команда змагатиметься у другій шістці. На думку наставника, це також досить престижно. Однак в наступному сезоні клуб матиме більш високі цілі.

"Ми будемо змагатися за 7-12 місця. Думаю, для "Десни" змагатися з такими командами як "Чорноморець", "Карпати" і "Ворскла" це теж престижно, і ми будемо намагатися посісти сьоме місце. У наступному році будемо ставити більш високі завдання", - сказав Рябоконь в ефірі UA: Чернігів.

Нагадаємо, "Десна" мала всі шанси, щоб потрапити в топ-6 і продовжити боротьбу за єврокубки, але після відновлення чемпіонату виграла лише в матчі з "Арсеналом-Київ", при цьому програвши "Динамо" і ФК "Львів", а також зігравши внічию з "Ворсклою". Після матчу проти ФК "Львів" Олександр Рябоконь натякав на те, що залишить "Десну", але тренер залишився в команді.

На даний момент "Десна" знаходиться на 8-му місці турнірної таблиці, поступаючись лише одним пунктом "Ворсклі" серед команд групи вильоту. Після першого етапу чемпіонату в активі чернігівців 28 очок. Наступний матч УПЛ з "Олімпіком" "Десна" проведе в Києві в суботу, 6 квітня. Початок - о 14.00.

Читайте также: Александр Рябоконь остается в "Десне", а новичкам уменьшат зарплату

Популярные новости