"Ворскла" готується під керівництвом Василя Сачка: Васін та Чеснаков - поза обоймою

1258 27.03 2019   08:58
Официальный сайт "Ворсклы"

"Ворскла" продовжує готуватися до другого етапу чемпіонату України під керівництвом головного тренера команди Василя Сачка, інформує прес-служба клубу.

У Крутому Березі в рамках тренувального заняття ворскляни провели двосторонню гру. Тренери створили два більш-менш рівноцінних, на їх думку, склади. Перша половина зустрічі голів не подарувала, хоча нагоди були з обох сторін.

Поза грою поки що Васін, який намотував кілометраж довкола поля, а також Чеснаков. Капітана до сьомого поту індивідуально заганяв тренер із фізичної підготовки.

У другій частині внутрішнього протистояння ворсклян темп ще зріс - запалу додавав ще й шквальний вітер, який на стадіоні "Лтава" зовсім не дефіцит. Реалізувати ж зуміли всього один епізод: Мисик, отримавши передачу з правого краю, просунувся ближче до воріт, і поклав кулю у дальній нижній кут, після чого невдовзі прозвучав фінальний свисток Анатолія Момота. "Сині" святкували перемогу над "Зеленими" - 1:0.

Нагадаємо, матч 23-го туру чемпіонату України в другій шістці "Карпати" - "Ворскла" відбудеться 2-го квітня (початок – о 17:00).

Читайте также: Василий Сачко покинет "Ворсклу" и уже попрощался с игроками
Популярные новости