Іраклій Циколія та Олексій Майданевич перейшли до "Шевардені-1906"

3397 21.03 2019   12:29
Официальный сайт УПЛ

Захисники "Сум" Іраклій Циколія та "Арсенала-Київ" Олексій Майданевич (на фото) перейшли до грузинської команди "Шевардені - 1906", інформує Чернівці-спорт.

Зазначається, що цей колектив грає у другому за силою дивізіоні Грузії, де у трьох турах набрав два очка та посідає восьме місце серед десяти команд. У "Шевардені – 1906" грають інші українські футболісти – Євген Чумак, Денис Скепський, Олександр Єрмаченко, Олександр Батальський та Ілля Михальов.

Нагадаємо, Іраклій Циколія пройшов школу київського "Динамо" та захищав кольори різних юнацьких збірних України. За "Буковину" Іраклій грав у 2010-2014 роках (85 матчів). Футболіст встиг зіграти у двох командах Сумської області – "Нафтовик-Укрнафта" (Охтирка) та ФК "Суми". Останнім часом досвідчений футболіст грав за інший грузинський колектив "Колхеті" (Поті).

Щодо Олексія Майданевича, то він захищав кольори "Буковини" у сезоні-2015/16 (14 матчів, 2 голи). Олексій Майданевич також виступав за команди "Оболонь-Бровар" (Київ) та "Арсенал-Київ". Нещодавно Майданевич перебував на оглядинах у білоруському колективі ФК "Мінськ".

Читайте также: Офіційно: Ігор Чередніченко залишив "Полісся" та вирішив завершити ігрову кар'єру

Популярные новости