"Десна": на матчі зі "Львовом" у Чернігові очікується аншлаг

1281 17.03 2019   11:15
Официальная страница "Десны" в Facebook

Стали відомі останні новини напередодні матчу 22-го туру чемпіонату України "Десна" - "Львів", який має важливе значення для обох команд в боротьбі за потрапляння в першу шістку.

Сьогодні, 17 березня, на стадіоні імені Гагаріна в Чернігові відбулася передматчева нарада, на якій буди присутні офіційні особи матчу, а також представники "Десни" та "Львова", інформує прес-служба клубу.

Зазначимо, що "Десна" зіграє в темно-синій формі, а "Львів" в червоній. Нагадаємо, головним арбітром зустрічі призначено Дмитра Кутакова з Київської області (провів 88 матчів в УПЛ). Допомагатимуть його асистенти арбітра Віктор Матяш (Донецьк) та Олександр Жуков (Харків), четвертий арбітр – Денис Шурман (Київська обл.). Спостерігач арбітражу — Віктор Дердо (Чорноморськ). Делегат ФФУ — Геннадій Прокопович (Чернігівська ОФФ).

Нагадаємо, матч "Десна" - "Львів" відбудеться сьогодні, 17 березня і розпочнеться о 17:00. На стадіоні в Чернігові очікується аншлаг - станом на 10:00 продано 1 476 квитків, у вільному продажі залишається менше 3 000 квитків і, знаючи тенденцію купівлі квитків в Чернігові, можна вважати, що перед матчем вони всі будуть реалізовані.

Читайте также: Премьер-лига. "Десна" - "Львов". Прямая трансляция
Популярные новости