Товариський матч. "Ордабаси" (Казахстан) - "Львів" 1:2. Тейлор "зламався", команда - ні

1365 15.02 2019   15:06

Товариський матч

"Ордабаси" (Шимкент, Казахстан) – "Львів" (Львів, Україна) – 1:2
Голи (Львів): гравець на перегляді (10), Борзенко (65)
"Львів": Сарнавський – Борзенко, Парамонов, Адамюк, Тейлор, Мартан, Сабіно та чотири гравці, які знаходяться на перегляді
На заміни виходили: Янчак та п’ять футболістів, яких переглядає львівський клуб

"Львів" провів черговий контрольний матч на другому тренувальному зборі у Туреччині і виявився сильнішими за казахський "Ордабаси".

Як відзначає офіційний сайт львів’ян, Команді Юрія Бакалова вдалося досить швидко вийти у лідери у цьому матчі. На 10-й хвилині гравець нападу, що знаходиться на перегляді у клубі, ударом головою замкнув навісну подачу Тейлора з правого флангу. Однак, емоції радості від швидкого голу були затьмарені ігровим епізодом, у результаті якого гравець "Ордабаси" отримав червону картку, а Тейлор – пошкодження, через яке бразилець не зміг продовжити поєдинок.

У середині другого тайму львів’яни подвоїли перевагу у рахунку. Після подачі кутового Борзенко на "другому поверсі" виявився спритнішим за усіх у штрафному майданчику суперників і відправив м’яча у сітку воріт.

Казахська команда спромоглася на гол престижу за десять хвилин до фінального свистка, який було забито після штрафного удару – 2:1.

Читайте также: "Львів" готується до спарингів із "Рухом" та "Ордабаси"

Популярные новости