Товариський матч. "Десна" - "Дніпро-1" 0:2. Розпочав Назаренко

2361 14.02 2019   20:29
Фото - "Днепр-1"

"Десна" - "Дніпро-1" 0:2

Голи: Назаренко 50, Загальский 81.

"Десна": Паст, Д. Фаворов, Імереков, Гітченко (Баєнко, 62), Нємчанінов (Мостовий, 62), Огіря, А. Фаворов (Аршакян, 62), Козак (Волков, 62), Безбородько, (Богданов, 46), Картушов (Сергійчук, 62), Філіппов (Старенький, 84).

"Дніпро-1" (стартовий склад): Клищук, Романюк Лопирьонок, Логінов, Шаповал, Кравченко, Сніжко, Когут, Кузик, Назаренко, Куліш.

Контрольний матч "Десни" з "Дніпром-1" мав відбутися 13 лютого на стадіоні в турецькому Сіде. Але, в зв’язку з погодними умовами, матч довелося перенести, і суперники зустрілися на полі вже на наступний день, інформує прес-служба клубу.

Перший небезпечний момент створив "Дніпро-1". На 3-й хвилині гри, після подачі кутового, Куліш головою пробив вище воріт. Відповідь "Десни" – удар Огірі з лінії штрафного майданчика. Ще за кілька хвилин з далекої відстані небезпечно пробивав Артем Фаворов – повз ворота. На 10-й хвилині гри мав забивати Нємчанінов. Після подачі Філіппова Дмитро опинився сам в штрафному майданчику суперника, але не влучив у ствір воріт.

На 21-й хвилині гри ледь не забив Філіппов. Денис Фаворов головою скинув на дальню стійку, де Олександр Філіппов в один дотик намагався переграти Клищука, але захисник "Дніпра-1" заблокував удар. Дніпряни в актив можуть занести дальній удар Кузика, Орест пробив над поперечиною.

Читайте также: Товарищеский матч "Десна" - СК "Днепр-1" - перенесен

На 42-й хвилині гри хороший момент мав Назаренко, але після удару дніпрянина Паст врятував Десну. А відповідь сіверян була ще більш небезпечною – Безбородько, замикаючи подачу Козака, пробивав в кут воріт, але Клищук зреагував на удар. І практично тут же момент у Картушова – Єгор ударом з лівого кута штрафного майданчика пробив сильно, але і на цей удар зреагував Клищук.

В перерві Олександр Рябоконь зробив лише одну заміну – Богданов замість Безбородько. І "Десна" активніше розпочала другий тайм, але забили дніпряни – у Олександра Назаренко м’яч зрізався з ноги, але таким чином дезорієнтував Паста і опинився в сітці воріт деснянців. 0:1.

На 62-й хвилині гри тренерський штаб "Десни" провів масову заміну – на поле вийшли Волков, Аршакян, Мостовий, Баєнко та Сергійчук. І це додало активногсті сіверянам, гравці "Десни" створили кілька небезпечних моментів біля воріт "Дніпра". Сергійчук ледь не випередив голкіпера, удар Волкова заблокував Логінов, а Аршакян не влучив в ствір воріт. На 71-й хвилині гри забив Волков, але арбітри зафіксували положення поза грою. Ще за кілька хвилин міг забити Філіппов – Олександр з гострого кута пробив над поперечиною.

На 73-й хвилині гри небезпечну атаку завершував Аршакян. Богданов віддав на правий фланг, Сергійчук прострілив вздовж воріт, Аршакян зіграв на випередження, але пробив вище воріт. На удар Сергійчука з правого флангу зреагував воротар (Михайло пробивав після передачі Волкова). І тим більш несподіваним був гол суперника – на 80-й хвилині гри дніпряни отримали право на штрафний удар з правого флангу, і Загальский красивим обвідним ударом пробив Паста. 0:2.

Читайте также: Сергій Старенький: "Не пам’ятаю таких зимових зборів - "посадка" в Жулянах, то взагалі щось!"
Популярные новости