Товариський матч. "Львів" - "Динамо" (Батумі) 2:1. Бразильський удар

1773 09.02 2019   23:16
Официальный сайт "Львова"

"Львів" – "Динамо" (Батумі, Грузія) 2:1

Голи: Тейлор 40, Бруно 55 – 89.

"Львів": Сарнавський, Борзенко, Парамонов, Адамюк, Воронін, Бруно, Тейлор, Жонатан, Сабіно та два гравці, що знаходяться на перегляді. На заміни виходили: Янчак та Араужо.

"Львів" зміг перемогти і у другому контрольному матчі, який проходив сьогодні, 9 лютого, у межах тренувального збору команди у Туреччині. Цього разу команда Юрія Бакалова переграла батумське "Динамо" - 2:1, інформує прес-служба клубу.

Протягом першого тайму грузинська команда краще контролювала м’яч, проте забити гол вдалося саме львів’янам. На 40-й хвилині активний пресинг суперників на їх половині поля призвів до перехоплення м’яча, швидкісного рейду Тейлора до опозиційних воріт та результативного удару бразильця.

"Львів" розвинув свій успіх на початку другої 45-хвилинки. "Синьо-золоті" виконали штрафний удар, у результаті якого Бруно відправив м’яча у сітку воріт. У подальшому львівський клуб вже повністю диктував свої умови на футбольному полі. Однак, незадовго до фінального свистка помилка у захисті призвела до того, що суперник все ж зумів відзначитися голом престижу.

Читайте также: Тейлор: "На зборі присутні нові обличчя, які можуть посилити "Львів"

Популярные новости