Офіційно: "Олександрія" підписала угоду з Валерієм Лучкевичем

2180 06.02 2019   14:28
Официальный сайт "Александрии"

"Олександрія" офіційно оголосила про підписання угоди з Валерієм Лучкевичем. Хавбек перейшов до "Олександрії" з бельгійського "Стандарду" на правах оренди. Термін дії угоди – по 30 червня 2019 року. За "Олександрію" Лучкевич виступатиме під 17-м номером.

Зазначається, що Валерій Лучкевич провів з командою Володимира Шарана зимові навчально-тренувальні збори в Олександрії та Аланії (Туреччина).

Нагадаємо, 22-річний Валерій Лучкевич – вихованець запорозького "Металурга". З 2012 року почав виступати за юнацьку та молодіжну команди клубу. На початку 2014 року приєднався до "Дніпра". У матчах Української Прем’єр-Ліги футболіст дебютував 10 серпня 2014 року, провівши у складі "Дніпра" 82 хвилини гри проти львівських "Карпат". 30 січня 2017 року було офіційно оголошено про перехід Валерія Лучкевича до складу бельгійського "Стандарду", де Валерій в амплуа півзахисника провів 25 матчів, відзначившись одним голом і двома результативними передачами. Прикметно, що за час виступів футболіста в Бельгії, він отримав усього одну жовту картку.

Читайте также: Валерий Лучкевич: "Я просто был рад, что "Стандард" меня отпустил"
Популярные новости