Олександр Авраменко: "На зборах "Карпат" я грав практично на всіх позиціях у захисті"

2932 06.02 2019   14:16
Официальный сайт "Карпат"

Захисник "Карпат" Олександр Авраменко, який нещодавно повернувся з першого тренувального збору разом з основною командою, в інтерв’ю прес-службі клубу розповів про підготовку до сезону в Туреччині.

– Олександре, як охарактеризуєш перший збір?

– В цілому, збір оцінюю добре. Трохи підвела погода – зіпсувала нам деякі плани. Зрештою, ми компенсували це завдяки тренажерному залу. Крім того, провели усі заплановані спаринги – це найголовніше. Вважаю перший збір цілком вдалим.

– Для футболістів збори є завжди непростим етапом. Тобі, як молодому футболісту, було складно?

– Як на мене, то навантаження були хороші, однак це тільки перша частина. Так, було складно, але думаю, як і усім. Навантаження переносив нормально, жодних проблем не виникало. У нас хороша атмосфера. Практично усі партнери допомагали і підказували під час тренувального процесу.

– Традиційно ти дієш на позиції центрального захисника. Де саме використовував тебе тренерський штаб під час спарингів?

– На зборах я грав практично на усіх позиціях захисного плану. Починаючи з центрального захисника і завершуючи крайнім правим та лівим оборонцем. Це було корисно для мене. Рідна позиція? Центральний оборонець. Хоча, наприклад, у складі збірної я грав на флангах захисту, тому досвід у мене є.

Читайте также: "Карпати" переглядають гравця збірної Гаїті Джиммі Сенона

– Ще до приїзду в "Карпати" ти був знайомий з колегою по амплуа Олегом Веремієнком. Тепер тренерський штаб залучив вас до тренувань з основою.

– Так, ми зустрічалися з Олегом ще у збірній. Восени ми разом виступали у центрі захисту за "Карпати" U-21. На зборах тренер давав шанс кожному, тому в Туреччині у нас було справжнє різноманіття дуетів у центрі захисту.

Популярные новости