Товариський матч. "Арсенал-Київ" - "Подбрезова" (Словаччина) 1:1

1677 05.02 2019   20:52
Александр Осипов

Товариський матч.

"Арсенал-Київ" - "Подбрезова" 1:1 (Словаччина)

Гол "канонірів": на 78 хв рахунок зрівняв Авагімян

"Арсенал-Київ" провів п'яту контрольну зустріч на зборах в Туреччині. "Каноніри" зіграли унічию з представником Словаччини і продовжили свою безвиграшну серію, повідомляє прес-служба клубу.

ФК "Желєзьярн Подбрезова" або "ШПОРТ" наступного року буде святкувати сторіччя з дня свого заснування, клуб був заснований у 1920 році. Сталевари, так їх прозвали вболівальники, вперше за свою довгу історію, у сезоні 2013/14, здобули золоті медалі Першої Ліги та вибороли право зіграти у Словацькій Суперлізі. З того часу клуб не покидає вищого дивізіону Словаччини.

Перший свій сезон у Словацькій Суперлізі ФК "Подбрезова" зайняв 11-ту сходинку і після цього нижче цієї позиції не опускався. Найвищим досягненням у турнірній таблиці було 5 місце у сезоні 2016/2017.

В цьому сезоні "сталевари" пішли на зимову перерву на 10-му місці, в активі у них 17 очок. І наразі головним завданням команди зберегти комфортну перевагу перед суперниками, що знаходяться нижче та зберегти прописку у Суперлізі.

Але перш за все червоно-білі славляться своєю молодіжною академією, їх футболісти регулярно поповнюють більш імениті команди Словаччини, Чехії та команди футбольної Європи. Найбільш відомим футболістом ФК "Подбрезова" - Юрай Куцка, який свого часу грав у ФК "Мілан".

Популярные новости