Фран Соль: "Скоро буду готовий до гри проти "Олімпіакоса"

1726 01.02 2019   20:47
Фото - "Динамо"

Іспанський форвард "Динамо" Фран Соль в інтерв'ю "Динамо TV" поділився враженнями про свої перші тренування в складі киян і розповів про те, як його зустріли в новому колективі.

- Як почуваєш себе на тренувальному зборі в рідній країні?

- Звісно, мені дуже подобається тренуватися тут, у Марбельї, адже тут завжди хороша погода і відмінні умови для тренувань.

- Ти вже почав вчити українську?

- Намагаюся помалу вчити українську, вважаю, що це важливо. Для того, аби легше було спілкуватися з партнерами по команді, мені треба знати для початку принаймні базові слова. Хлопці мені у цьому допомагають.

- Як загалом тебе прийняла команда? Вже встиг подружитися з кимось?

- Так, мене добре прийняли у команді, всі дуже привітні та дружні. Хлопці вже жартують зі мною, мають хороше почуття гумору, що для мене дуже важливо, адже я теж дуже полюбляю жарти, та коли в мене завжди гарний настрій. У нас із хлопцями вже виникає багато веселих ситуацій, і мені комфортно у такому колективі.

- Для тебе це вже по суті третій тренувальний збір у це міжсезоння, не відчуваєш втому?

- Тренування тут зовсім інші, адже "Динамо" - набагато сильніша команда, ніж "Віллем-II", тут зовсім інші завдання. Тренування тут набагато більш виснажливі та інтенсивні. Я вже звикаю, і думаю, що за найближчі два тижні повністю адаптуюсь і буду готовий до найближчої офіційної гри - проти "Олімпіакоса".

- Ти зіграв перший матч за нову команду у рідній країні, це допомогло не хвилюватися?

- Не можу назвати це дебютом, адже це лише товариські зустрічі, які потрібні лише для того, аби набрати форму та зігратися. Наразі найважливіший матч для мене відбудеться 14 лютого, адже він може стати для мене дебютним матчем за "Динамо" на офіційному рівні.

Читайте также: Александр Хацкевич: "Соль удивляется, почему большинство ребят на тренировках молчит"

Популярні новини