Товариський матч: "Львів" - "Земун" (Сербія) 0:0. Під наглядом скаутів "Манчестер Сіті"

1671 01.02 2019   15:30
Официальный сайт "Львова"

"Львів" – "Земун" (Сербія) 0:0

"Львів": Сарнавський, Борзенко, Парамонов, Адамюк, Сабіно, Тейлор, Бруно, чотири гравці, що знаходяться на перегляді у клубі. Футболісти, що виходили на заміни: Бандура, Приймак, Воронін, Жонатан, Янчак, Араужо, чотири гравці, що знаходяться на перегляді у клубі.

"Львів" провів черговий спаринг на зборі в Туреччині. Команда Юрія Бакалова зіграла внічию із сербським "Земуном". Цікаво, що на матчі, який проходив в Анталії, були присутні скаути англійського "Манчестер Сіті" та кількох інших європейських клубів, інформує прес-служба клубу.

Вже на 9-й хвилині підопічні Бакалова могли забивати. Після прострілу зі штрафного Адамюк замикав дальню стійку, проте воротар встиг зреагувати на удар майже впритул від Володимира. Ще за дві хвилини "синьо-золоті" розігнали швидкісну контратаку правим флангом, яку не зумів реалізувати Бруно – знову воротар "Земуна" був на висоті.

Єдине, що за весь перший тайм створив сербський клуб біля воріт "Львова", став гольовий момент після невдалої передачі захисника на голкіпера у середині тайму. Щоправда, цим подарунком долі суперники не скористалися, у вирішальний момент пробивши значно вище воріт.

Читайте также: "Львів" вирішив провести спаринг з "Земуном"

На початку другої 45-хвилинки "містяни" продовжили шукати шляхи до воріт "Земуна". На 53-й хвилині небезпечно зі штрафного "стріляв" Приймак, і м’яч після невеликого рикошету у сантиметрах оминув ліву стійку. А у наступному епізоді після подачі кутового гравець, що знаходиться на перегляді у клубі, завершував "стандарт" влучним дальнім ударом. Страж воріт "Земуна" обрав вірну позицію на лінії воріт і забрав м’яча до рук.

На 68-й хвилині серби знову нагадали про себе біля воріт львівського клубу. М’яч після навісної подачі зі штрафного пролетів натовп гравців і ледве не заскович у дальній кут. "Львів" мав ще кілька можливостей для того, щоб все-таки здобути прем’єрну перемогу на першому зборі у Туреччині, але м’яч так і не опинилася жодного разу у сітці воріт суперників – 0:0.

Нагадаємо, в останньому спарингу на першому тренувальному зборі "Львів" зустрінеться із сербським "Младост Лучані".

Популярные новости