Роман Толочко: "Команді потрібен час для того, щоб повністю зрозуміти ідею тренера"

2378 28.01 2019   20:44
ФК "Карпаты"

Півзахисник "Карпат" Роман Толочко, який віддав гольовий пас на Ді Франко у матчі з "Ружомбероком", розповів про цю зустріч офіційному сайту "Карпат".

"Ружомберок" – сильна команда. Минулого року вони грали в Лізі Європи, тому нам було цікаво провірити свої сили в матчі проти такого суперника. Вважаю, що у першому таймі ми виглядали досить добре, змогли забити. Після перерви двічі пропустили, мабуть, через те, що втратили концентрацію і не дограли моменти до кінця. Хоча в загальному ми виглядали не гірше за суперника".

Гадаю, що перемозі завадили індивідуальні помилки у захисті та втома. Зараз ми працюємо під великими навантаженнями, тому дуже важко відіграти 90 хвилин у високому темпі. Коли розбирали гру, тренер вказав на помилки, яких ми допустилися і сказав, що нічого страшного не сталося, це всього лиш контрольний матч, тож працюємо далі".

Звичайно, що хочеться перемагати в кожному матчі, але ми лише притираємося один до одного і шукаємо свій стиль гри. Команді потрібен час для того, щоб повністю зрозуміти ідею тренера, а молодим гравцям пристосуватись до дорослого футболу" – підсумував Толочко.

Читайте также: Марьян Швед сегодня должен пройти медосмотр в "Селтике"

Популярные новости