Товариський матч: "Десна" - "Приштіна" (Косово) 1:0. Стандарт Слінкіна

1943 26.01 2019   17:27
Официальный сайт "Десны"

"Десна" – "Приштіна" (Косово) 1:0

Гол: Слінкін 53.

"Десна". 1-й тайм: Татаренко, Люлька, Гітченко, Імереков, Нємчанінов, Огіря, Мостовий, Хльобас, Волков, Старенький, Аршакян; 2-й тайм: Паст, Д. Фаворов, Ульянов, Гітченко, Слінкін, Огіря (А. Фаворов, 59), Якимів, Філіппов (Картушов, 75), Амеді (Банасевич, 75), Сергійчук, Безбородько (Беліч, 83).

"Десна" провела черговий спаринг на зборі в Туреччині, інформує прес-служба клубу. Матч розпочався майже із 20-ти хвилинною затримкою. Як це дивно не звучить, але арбітри запізнилися на гру. Тож командам довелося чекати в підтрибуному приміщенні. Втім, суперникам було про що поговорити, в складі "Приштіни" виступають добре знайомі українським вболівальникам Даллку, Цуррі та Янузі.

Тренерський штаб "Десни", після вчорашнього матчу вніс кардинальні корективи в стартовий склад. В матчі з "Ольборгом" з перших хвилин виходили лише Волков, Гітченко, Хльобас і Мостовий. До речі, Мостовий з Ольборгом грав на позиції лівого захисника, а сьогодні вийшов в центрі поля.

І вже на 5-й хвилині гри "Десна" мала забивати, від пропущеного м’яча Приштіну врятувала лише стійка воріт. Хльобас вивів на ударну позицію Старенького, а Сергій в один дотик пробив повз голкіпера – штанга. Другий момент в матчі також в активі Десни – удар Волкова заблокував захисник. А після розіграшу кутового вдало на виході з воріт зіграв голкіпер.

Читайте также: Товарищеский матч. "Десна" - "Приштина" (Косово). Прямая трансляция

В "Пріштині" найбільш активним був Кореніца, двічі загрожуючи воротам "Десни", але до удару так і не дійшло. Натомість на 21-й хвилині гри Волков заробив перспективний стандарт. Мостовий подав до штрафного майданчика, а Імереков головою пробив в руки воротарю.

Ще за кілька хвилин Хльобас вивів Немчанінова один на один з голкіпером, але переграти опонента Дмитру не вдалося. Ближче до завершення першого тайму небезпечно пробивав Огіря, але після одвічного удару Владислава мяч не влучив в ствір воріт. Відповідь суперника була не менш небезпечною, Басід Халід метрів з 11-ти пробив поруч зі стійкою. А вже в доданий до першого тайму час той же Халід пробив в поперечину воріт.

А розпочався тайм з моменту Приштіни, нападник суперника вийшов один на один з воротарем – Паст врятував. І практично тут же Десна провела свою атаку – Сергійчук заробив перспективний штрафний, а Слінкін вдало його реалізував. Після удару Андрія і незначного рикошету від ного захисника суперника м‘яч опинився в сітці воріт. 1:0.

За 15 хвилин до завершення матчу тренерський штаб Десни випустив на поле найшвидших гравців команди – Банасевича і Картушова. І практично тут же це могло принести результат – Банасевич вивів Сергійчука один на один з голкіпером, але Михайло не зміг переграти опонента. Втім, на результат матчу це не вплинуло – сіверяни впевнено довели гру до логічного завершення. Перша перемога Десни на тренувальному зборі в Туреччині. Наступна запланована гра - 30 січня, суперник – ФК Младость (Сербія).

Читайте также: "Шахтер", "Динамо" и другие сегодняшние спарринги клубов УПЛ

Популярные новости