Володимир Шаран: "Бондаренко має підписати попередній контракт з "Шахтарем"

1962 15.01 2019   10:16
shakhtar.com

Наставник "Олександрії" Володимир Шаран прокоментував можливий перехід захисника команди Валерія Бондаренка в "Шахтар".

– Наскільки доводилося чути, долю Бондаренка зараз вирішує 400 тисяч доларів. Саме така різниця між тим, що хоче отримати ваш клуб і готовий дати Шахтар. Для вас важливо, щоб один з лідерів команди залишився?

– Скажу відверто: у нас відбулася розмова з президентом клубу. Сказав Сергію Анатолійовичу Кузьменку, що він затратив багато коштів на клуб і тільки йому вирішувати, як вчиняти в цій ситуації. Але якщо він хоче, щоб команда виконала завдання на сезон, то нам потрібен такий гравець, як Бондаренко. Наскільки мені відомо, Бондаренко до кінця сезону залишиться в "Олександрії", але зараз має підписати попередній контракт з "Шахтарем". По суті, попередній контракт Валерія з "Шахтарем" означає, що влітку він перейде до донецького клубу в статусі вільного агента. Його контракт з "Олександрією" закінчується 30 червня 2019 року, - відзначив Шаран в коментарі Sportarena.

Нагадаємо, інтерес до Валерія Бондаренка з боку "Шахтаря" з’явився ще влітку, а взимку "гірники" запропонували "Олександрії" 600 тисяч долларів, в той час, як "Олександрія" бажає виручити за гравця 1 мільйон доларів. Зазначимо, Валерій Бондаренко в поточному сезоні зіграв за "Олександрію" в 18 матчах, забив один гол та одну результативну передачу.

Читайте также: "Александрия" еще не подписала Дедечко и Лучкевича

Популярные новости