Олександр Москаленко: "Всі говорять, що ми команда "Шахтаря"

2134 22.12 2018   16:32

Гендиректор "Арсенала" Олександр Москаленко в інтерв’ю FootballHub розповів про виступ команди в УПЛ.

- Не поспішайте нас хоронити. Ми ще поборемося, щоб залишитися в УПЛ. Я хочу розвивати футбол. Я зараз працюю над нашою стратегією. Це займе деякий час, але ми перелаштуємося, а інші клуби не зможуть цього зробити.

Ми не за такі великі гроші потрапили у вищу лігу. У першій лізі наш бюджет був менше одного мільйона доларів. В УПЛ наш бюджет в межах одного мільйона. Не дивлюся, які бюджети в інших клубах. Ми рухаємося своєю дорогою. Але немає сенсу порівнювати нас з іншими клубами. Майбутнє – це молоді гравці. Я хочу, щоб в УПЛ було 16 команд. Але не хочу, щоб говорили, що Москаленко прагне розширити лігу, щоб Арсенал не вилетів.

Всі говорять, що ми команда Шахтаря. Але ми орендували гравців у Динамо, граємо на стадіоні Динамо, Грозний більше спілкується з Динамо. Я поважаю Шахтар і Динамо. Гірники дали нам поштовх до розвитку. І я їм дуже за це вдячний. Так само, як і Динамо. Ми виходимо і граємо зі всіма. Просто в нас зараз рівень команди не той, щоб перемагати грандів. Але ми хочемо це робити. Не треба говорити, що ми чиясь команда. Ми самі по собі.

Добре, що є Динамо і Шахтар. Уявіть, що одного з цих клубів немає. Щоб тоді було з українським футболом? Але треба ще 2 сильні команди, - зазначив Москаленко.

Читайте также: Александр Москаленко: "Минимальная зарплата в "Арсенале-Киев" 30 тысяч, максимальная - 120 тысяч гривень" (Видео)

Популярные новости