Артем Фаворов: "На тренуваннях Махновський не пропускав, побачимо, як буде у грі"

1391 06.12 2018   16:45
Фото - ФК "Десна"

На цьому тижні на чернігівців чекає остання, перед довгою перервою, гра у чемпіонаті – проти донецького "Олімпіка". Напередодні зимової битви півзахисник "Десни" Артем Фаворов розповів про причини поразки від "Зорі", очікуванні від матчу з донецькими футболістами та протистояння з Костянтином Махновським.

– Чому не вдалося виграти у "Зорі" і наскільки це психологічно вдарило по команді?

– "Зоря" була сильніше за нас: ми не забили свої моменти, вони ж свої реалізували. Якщо програли 0-2, значить це справедливо… Ми вже почали підготовку до матчу з "Олімпіком". Подивимося як там все складеться.

– В останньому турі "Олімпік" був у декількох секундах від перемоги над "Шахтарем": вочевидь, команда на ходу. Наскільки реально буде їх переграти?

– Подивимося. Всі команди зараз плюс-мінус однакові. Тому я думаю, що буде цікава гра. До неділі ще є час. Будемо готуватися, розбирати… А гра покаже хто сильніший.

– Основний воротар "Олімпіка" зараз – це Костянтин Махновський, якого, я думаю, Ви добре знаєте. Наскільки реально буде йому забити?

– На тренуваннях він не пропускав (сміється, – прим.). Костя – хороший воротар, але ми будемо намагатися його засмутити. Побачимо чи вийде…

Источник: Оф. сайт "Десны"
Популярные новости