Товариський матч. "Рух" – "Карпати" 0:0. Небезпечний Мякушко

1860 17.11 2018   15:29

"Рух" – "Карпати" – 0:0

"Карпати": Кучинський, Папа Гуйє, Ковтун (Сандохадзе, 60), Федецький, Мегреміч, Вербний, Голодюк, Мякушко, Варгас, Мендес, Санчес (Ді Франко, 60).

"Рух": Ільющенков (воротар на перегляді, 46), Заставний, Никитюк (гравець на перегляді, 46), Дуць (Лобай, 33), гравець на перегляді (Бусько, 57), Чепелюк (Копина, 46), Брікнер, гравець на перегляді (Войтович, 60), Буй (Грисьо, 60), Русин (Б.Баранець, 46), гравець на перегляді (Батальський, 57).

Вилучення з правом заміни: Дуць (друге попередження).

"Карпати" заповнили паузу в чемпіонаті України, пов'язану з матчами збірних, спарингом з винниківським "Рухом", інформує прес-служба клубу першої ліги.

Початок спарингу, який розпочався в 11-ій годині на футбольному полі бази "Карпат" у Брюховичах, ознаменувався хорошими атаками "зелено-білих", після яких капітан "Руху" Олександр Ільющенков здійснив чудові сейви, рятуючи ворота від голів. Згодом голкіпер винниківської команди ще й відбив небезпечний постріл Сергія Мякушка, перевівши м’яч на кутовий.

А на 22-ій хвилині вже "рухівці" загрожували воротам "карпатівців" – у ближній кут воріт пробивав Микола Буй, проте воротар "Карпат" Максим Кучинський зловив м’яч. "Зелено-білі" під час своїх наступальних дій активно залучали правий фланг, де найбільшу гостроту створював правофланговий дует у складі Артема Федецького та Сергія Мякушка.

На 32-й хвилині арбітр вилучив із поля Ігоря Дуця, показавши захиснику другу жовту картку. Щоправда, за домовленістю "Рух" скористався правом заміни – на поле вийшов Іван Лобай. Через вісім хвилин після атаки "Карпат" усе тим же правим флангом Катріель Санчес пробивав головою практично в порожні ворота, проте не влучив. У другому таймі товариського матчу команди обмінялися моментами, запропонували одна одній жорстку боротьбу з чималою кількістю фолів, але на голи так і не напрацювали - 0:0.

Популярные новости