"Ворскла": Дмитро Кравченко переніс операцію

2476 14.11 2018   18:31
Фото - Денис Руденко, FootBoom

Травма, отримана гравцем "Ворскли" Дмитром Кравченком в матчі Ліги Європи зі "Спортингом" (1:2) виявилася більш серйозною, ніж самому постраждалому та лікарям здалося одразу, інформує прес-служба клуба.

- На ту хвилину ми були попереду в рахунку, а в португальців ніяк не виходило забити гол. Тому й боротьба, чим ближче до фінального свистка, ставала все жорсткішою. У якийсь момент я відчув сильний удар в ногу. Мені надали допомогу, і я продовжив гру, та невдовзі зрозумів, що далі не зможу, і попросив про заміну, - відзначив півзахисник "Ворскли".

Діагноз, що поставили Дмитрові потім, не натякав, а прямо вказував на операцію. У висновку лікарі написали про "закритий перелом переднього краю правої великогомілкової кістки". Футболіста в одній з київських клінік оперував досвідчений ортопед-травматолог Дмитро Скибинський, через умілі руки якого пройшло чимало зіркових пацієнтів. На щастя, все пройшло вдало.

За попередніми прогнозами, Дмитру Кравченку знадобиться від чотирьох до п’яти місяців реабілітаційного періоду. Пацієнт під час відеозв’язку вже посміхається і переказує вітання всім уболівальникам "Ворскли".

Читайте также: Дирекция УПЛ утвердила даты и время начала матчей 17-го и 18-го туров

Популярные новости