Андрій Лазарчук: "У контракті Лаштувки з "Шахтарем" були прописані 75 відсотків матчів за сезон"

3771 10.10 2018   09:15
Официальный сайт "Кристалла"

Новий тренер воротарів херсонського "Кристала" Андрій Лазарчук в інтерв’ю прес-службі клубу розповів про свою кар’єру.

- Покинувши "Кривбас", вирушив на перегляд до Швейцарії у клуб під назвою "Лугано". Провів там тиждень та отримав схвальну відповідь, але повернувшись до Києва, отримав пропозицію від Віктора Догадайло щодо переходу в "Шахтар". Зрештою, обрав саме донецький варіант.

Тренувався з першою командою. В "Шахтарі" була дуже велика конкуренція. Вірт, Шутков, Лаштувка, Плетікоса. У Яна Лаштувки навіть у контракті було прописано, що він має у сезоні відіграти в основному складі не менше 75 відсотків матчів. Важко було пробитися до основи. Крім того, часто змінювалися тренери. Мене у команду запрошував Прокопенко, а потім приходили Яремченко, Скала, Шустер. Я грав переважно за "Шахтар-2" у першій лізі. Після "Шахтаря" були ще харківський "Геліос" та "Ігросервіс" з Сімферополя.

Кар’єру завершив рано через травму. Потім був дуже важкий для мене у моральному плані період: коли не віриш, що все це відбувається саме з тобою. Далі "Кривбас" очолив Олег Таран. Він разом з Олександром Грановським запросили мене попрацювати тренером воротарів у команді U-21. Там я працював до самого зникнення "Кривбаса" з футбольної мапи України. Після цього перейшов на таку саму посаду у донецький "Олімпік" (U-21). Покинувши "Олімпік" долучився до ініціативи відродження "Кривбаса", але це починання завершилося невдало, оскільки керівництво міста нас не підтримало. Отримавши пропозицію з "Кристала", не вагаючись, приїхав у Херсон.

Читайте также: Вторая лига. 12-й тур

Популярные новости