Руслан Фомін: "Запрошення від "Шахтаря" трохи здивувало"

2438 28.09 2018   14:22
Фото - Денис Руденко, FootBoom

Форвард "Маріуполя" Руслан Фомін поділився спогадами про повернення до "Шахтаря", та розповів про підготовку до найближчого матчу УПЛ.

– Запрошення від "Шахтаря" трохи здивувало, якщо чесно. Спершу я не відповів згодою – взяв час на роздуми. "Гірники" пропонували контракт на півроку – мені такий варіант не дуже подобався. Адже новий тренер, новий колектив – потрібен період для притирання. З іншого боку думав собі, що у мене немалий досвід, можу допомогти, тож сподівався, що отримаю якийсь ігровий час.

Його не виявилося – навіть не знаю, з яких причин. Я навіть ні разу не потрапив у склад із 18 гравців. Для мене це стало певним психологічним ударом. Почувався не в тій тарілці, у якій люблю перебувати. Неприємно було. А наприкінці сезону, зрозуміло, вже ніякого настрою у колективі в мене не було.

Скажу, що 32 роки – це хороший, нормальний вік. У Європі мої ровесники ще грають на повну силу. Це раніше вважалося, що у 32 ти – ветеран. Зараз же по-іншому – ти досвідчений, мудрий. Щодо підготовки, то, звісно, вік десь відчувається. Упродовж кар’єри отримував травми, тож поболює спина, дають про себе знати коліна, гомілкостопи.

Вже місяць граю на уколах. Найближчий матч із Чорноморцем доведеться пропустити, бо турбує коліно. Словом, стежити за здоров'ям доводиться ретельніше. Акуратно підходжу до тренувань, а відчутний акцент роблю на відновлення. Хотілося б потрапити у національну збірну України, а також почути гімн Ліги чемпіонів, - відзначив Фомін в інтерв’ю Футбол24

Читайте также: "Мариуполь" - "Александрия" 1:0. Гол Руслана Фомина (Видео)

Популярные новости