Максим Прядун: "Я підписав з "Арсеналом-Київ" повноцінний дворічний контракт"

1901 27.09 2018   17:59
Официальный сайт УПЛ

Новачок "Арсенала" 21-річний півзахисник Максим Прядун в коментарі прес-службі клубу розповів про адаптацію у новій команді.

- Минулий сезон в Прем’єр-лізі складався для мене в складі кропивницької "Зірки" досить вдало до 10 березня, коли я отримав важку травму (у домашній грі 23-го туру УПЛ проти "Сталі" - прим.ред.) й більше на полі не з’являвся. Мені було зроблено в Києві операцію, тож майже вся друга половина чемпіонату для мене була зведена нанівець.

У серпні 2017-го року я відзначився переможними голами в матчах проти "Сталі" та "Зорі" (загалом у чемпіонаті провів 21 матч і забив чотири м’ячі – прим.ред.), завдяки чому мене було визнано найкращим гравцем УПЛ 7-го туру й серпня загалом.

Я підписав з київським "Арсеналом" повноцінний дворічний контракт і буду грати під 27-м номером. До цього мені надходили пропозиції з Польщі, Бельгії та Туреччини, але якось не склалося.

Під керівництвом Фабріціо Раванеллі я пропрацював два тижні. Маю відзначити, що тренування були різноманітні, інтенсивні, з великими фізичними навантаженнями. Загалом було дуже цікаво і я жалкую, що італійський тренер достроково припинив свою роботу з командою. Фізично я відновився й навіть казав Містеру, що я готовий грати, але він трохи поміркувавши вирішив, що я повинен ще трохи підняти свою готовність.

Читайте также: "Арсенал" дозаявил на матчи УПЛ трех игроков, включая итальянского нападающего

З цієї точки зору я вже в потрібному стані але є й психологічний момент, який мені потрібно обов’язково подолати. Загалом в "Арсеналі", незважаючи на невдачі, що затягнулися, досить гарна атмосфера. Гравці не знітились під тиском поразок і я думаю, що згуртувавшись нам буде під силу регулярно набирати очки. Це і є зараз наш головний пріорітет.

Популярные новости