Гендиректор ФК "Львів": "За рівнем принциповості хіба що матч "Динамо" – "Шахтар" може посперечатися із львівським дербі"

1406 22.09 2018   15:29
Официальный сайт "Львова"

Гендиректор ФК "Львів" Андрій Паньків в інтерв'ю прес-службі клубу розповів, що очікує від львівського дербі з "Карпатами", яке відбудеться 22 вересня на "Арені Львів" (початок – о 17:00).

- За рівнем принциповості, бойового духу та безкомпромісності лише хіба що "класичне" дербі "Динамо" – "Шахтар" може посперечатися із грою двох львівських колективів. Одне відомо точно: цей матч буде справжньою битвою за те, аби виявити найсильнішу команду міста, і вболівальникам забезпечена неймовірна інтрига до останньої секунди зустрічі.

Зважаючи на те, що українські стадіоні порожніють останніми роками, матч "Львова" та "Карпат" стане ковтком свіжого повітря для справжніх прихильників футболу. Такі ігри просто не можуть бути нецікавими, адже львівське дербі – це чоловіча боротьба на кожному клаптику поля, справжні пристрасті та футбол, в якому ніхто не збирається поступатися.

ФК "Львів" не має жодних відносин з фан-угрупуваннями, а тому впевнений, що наші вболівальники поводитимуться виключно цивілізовано на трибунах "Арени Львів". Сподіваюся, що фани "Карпат" також продемонструють гідну поведінку на стадіоні, і у центрі уваги буде саме футбольний матч.

Популярные новости