Василь Грицук: "Нерозумно кидатися заявами, що "Олександрія" буде прагнути завоювати чемпіонство"

1191 14.09 2018   15:34
Фото - fco.com.ua

Гравець футбольного клубу "Олександрія" Василь Грицук поспілкувався з телеканалами "Футбол 1/ 2" про майбутній матч з донецьким "Шахтарем".

– У чому секрет нинішніх успіхів команди?

– Вся справа у взаєморозумінні. Ми не перший рік граємо разом. Зараз, напевно, настав час, коли пора б і вистрілити.

– "Олександрія" не збирається відставати від "Шахтаря" і "Динамо"?

– З огляду на реалії, думаю, нерозумно кидатися заявами, що команда буде прагнути завоювати чемпіонство. Зараз у нас виходить показувати непоганий футбол і добиватися перемог. Ми завжди налаштовуємося на максимальний результат, хоча чемпіонат довгий, і що в результаті у "Олександрії" вийде, дізнаємося в кінці сезону.

– Чи готуєте супернику сюрпризи тактичного характеру?

– Всі одне одного добре знають. Можу тільки запевнити, що футболісти "Олександрії" битимуться на кожній ділянці поля. Ми хочемо підтвердити статус команди, яка знаходиться у верхній частині турнірної таблиці.

– У нинішньому сезоні склад "Шахтаря" трохи змінився.

– Для "гірників", думаю, це серйозний удар, адже колектив покинули досвідчені футболісти, які не один рік грали в "Шахтарі". Так, в команду прийшли теж сильні, але молоді виконавці, і їм ще не вистачає належного взаєморозуміння з партнерами.

– "Олександрія" з "Шахтарем" зіграє на своєму полі. Це трохи вирівнює шанси команд?

– Вважаю, що гірникам все одно, де грати, адже вони виступали, і непогано, на великих футбольних аренах Європи – що для них наш семитисячний стадіон? А ось для футболістів "Олександрії" підтримка уболівальників, які, я чув, повинні заповнити трибуни, дорого коштує. Коли тебе підтримує багато глядачів, ноги самі біжать.

Читайте также: Пять причин успеха "Александрии" на старте сезона

Популярные новости