Олексій Майданевич: "Програти другий матч поспіль - абсолютно неприйнятно"

1469 12.09 2018   14:46
Официальный сайт "Арсенала" (Киев)

Захисник "Арсеналу-Київ" Олексій Майданевич поділився думками та очікування від наступного календарного матчу проти "Десни" в Чемпіонаті УПЛ

— Минулого сезону в Першій лізі київський "Арсенал" двічі зустрічався з чернігівською "Десною" (1:0, 3:3). Чим Вам запам'яталися ті поєдинки?

— Я зіграв у першому з цих двох поєдинків, який ми провели на своєму полі. Матч нам вдався. У першому таймі перевага була на нашому боці, володіли ініціативою, створивши вдосталь моментів і забили гол, який у підсумку став переможним. У другій половині зустрічі з тактичних міркувань більше уваги приділили обороні, перейшовши на контратакувальну модель гри. Якщо підсумувати, то в тому матчі ми здобули заслужену перемогу.

— Як оціните майбутнього суперника?

— "Десна" — це дуже хороша команда. В її складі підібрані кваліфіковані гравці. Сильною стороною є те, що вони зіграні, бо досить довго грають разом. Після підвищення в класі основна група футболістів залишилися і зараз це допомагає команді показувати хорошу й збалансовану гру.

— Який в цілому ігровий стиль "Десни"?

— Я б сказав, що у нашого майбутнього суперника силова, атакувальна команда. Підібрався хороший колектив, гравці якого знають, як добиватися поставлених завдань.

Читайте также: Юрист: "Сегодня подано заявление в Палату решения споров по Литовченко"

— Виходить так, що "Арсеналу" потрібно в Чернігові не поступитися саме в боротьбі характерів?

— Для нас гра буде принциповою, особливо для тих гравців, які залишилися з чемпіонського складу по Першій лізі. Налаштовуємося лише на перемогу, бо програти другий матч поспіль абсолютно неприйнятно.

— Загалом "Десна" й "Арсенал", як би не змінювалися склади, команди одного рівня?

— Думаю що так. У Прем'єр-Лізі є провідна п'ятірка команд, а решта — приблизно рівні за своїми можливостями й грою колективи. Повторюся, гравці "Десни", довго грають разом і в них краще взаєморозуміння, але й у нас є сильні ігрові сторони на які ми розраховуємо в майбутній зустрічі.

— Який на Вашу думку нинішній "Арсенал"?

— Зараз створюється нова команда, яка тільки починає свій шлях. Дуже багато футболістів, які нещодавно лише приєдналися до колективу. Досить важко на першому етапі відразу дати результат. Нам потрібен час. Я не знаю скільки його потрібно, але впевнений, що шляхом притирання складу й пошуку найкращих ігрових поєднань нашому тренерському штабу вдасться побудувати сильну команду і знайти, як то кажуть, золоту середину. Десь вже нам це вдавалося. Зіграли внічию з "Чорноморцем", на виїзді перемогли "Карпати". Хоча після цього й трапився провальний матч із "Зорею", але в цілому зрушення на краще є, що додає оптимізму і вселяє впевненість у хлопців. Гадаю, нам вдасться незабаром досягти результатів, яких від нас очікують. На таку думку мене наводить те, як команда працює на тренуваннях, є єдність і згуртованість.

Читайте также: Судейские назначения на 8-й тур Премьер-лиги и телепрограмма
Популярные новости