ЗМІ назвали причину, яка заважає Димінському продати "Карпати"

2642 12.09 2018   09:27
Фото - politrussia.com

У програмі "ТаТоТаке" була озвучена інформація, що "Карпати" хочуть купити Олександр та Галина Гереги, яким належить компанія "Епіцентр-К". Вони вже нібито й домовилися з власниками клубу. Зараз у клубі працюють люди, які оцінюють майно, проводиться аудит. Тільки невідомо, на якому етапі процес і чи точно відбудеться угода.

Але за інформацією Трибуни, Димінському буде непросто продати клуб, адже він володіє "Карпатами" лише наполовину. Друга належить Ігорю Коломойському.

- Я продав 50% акцій футбольного клубу в 2010 році іноземному інвестору. Ці кошти були спрямовані на розвиток інфраструктури клубу, дитячо-юнацького футболу. Ось такі інвестиції я готовий залучати і надалі.

Чи правда, що 50% акцій належить олігарху Ігорю Коломойському? Я можу казати одне: дійсно, у "Карпат" сьогодні два власники – дві юридичні особи, не фізичні, це дві іноземні компанії", – говорив Димінський в березні 2016-го в інтерв’ю "Главкому".

Димінський справді не проти продати свою частку в "Карпатах" (рік тому навіть пропонував її за 1 гривню), однак покупців найбільше відлякують два моменти:

а) ніхто не хоче купувати, грубо кажучи, лише половину клубу;

б) ніхто не розуміє, з ким конкретно вести перемовини зі сторони Коломойського.

Читайте также: У "Карпат" вскоре может появиться новый собственник
Популярные новости